Έχετε ένα νέο μήνυμα MMS.
Μπορείτε να το ανακτήσετε εδώ χρησιμοποιώντας τον αριθμό του μηνύματος και τον κωδικό που σας έχουν σταλεί με SMS στο κινητό σας.

Για την προστασία των συνδρομητών της, η COSMOTE, από τις 5 Αυγούστου 2015, μετατρέπει προσωρινά την αυτόματη λήψη μηνυμάτων MMS, που περιέχουν video, σε χειροκίνητη. Ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, όλα τα μηνύματα video MMS θα λαμβάνονται μόνο μέσω της παρούσας σελίδας. Η κίνηση αυτή πραγματοποιείται λόγω κενού ασφαλείας που εντοπίστηκε στο λειτουργικό σύστημα Android και επηρεάζει την αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων, ανεξάρτητα από το πάροχο του δικτύου. Η COSMOTE συνεργάζεται με τους κατασκευαστές συσκευών Android για να βρεθεί ένας τρόπος να κλείσει αυτό το κενό ασφαλείας το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει η υπηρεσία MMS στην κανονική της λειτουργία.
Σημειώνεται πως οι χρήστες Android πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά τη λήψη και άνοιγμα αρχείων πολυμέσων από οποιαδήποτε εφαρμογή, καθώς το κενό ασφαλείας μπορεί να επιτρέψει την εκτέλεση κακόβουλου λογισμικού (π.χ. ιού) στη συσκευή σας και την ενδεχόμενη εξάπλωσή του μέσω της λίστας επαφών σας.
Αρ. Μηνύματος:
Κωδικός: